5 כלי רכב נשרפו כליל הלילה בחיפה

(חי פה), שוב שרפת רכבים בחיפה והלילה ברחוב ערד...

השכונה היוקרתית בחיפה כבר לא כ"כ שלווה – "החיים שלנו הפכו לסיוט"

(חי פה) - התושבים בשכונת 'סביוני דניה' מתארים תחושת...

החרדים סימנו את חיפה כאחת הערים האטרקטיביות למגורים

המכון החרדי למחקרי מדיניות חושף כי בירת הצפון נכנסה...

צו סגירה למסעדת 'לואיזה' בחיפה: "מצב תברואי ירוד מאוד"

(חי פה) - משרד הבריאות הוציא צו סגירה מידי...
באנר מוזאוני חיפה 010524
באנר מוזאוני חיפה 010524
באנר קריית אתא עצמאות 080524
באנר יום העצמאות חי פה - מונפש רחב 140524

שוק תלפיות בחיפה – יצירה גאונית בשיפוץ אינסופי

בקצה המזרחי של רחוב סירקין, ניצב בניין שוק תלפיות,...

סדר פסח מרגש נערך במחנה המעפילים • הספינה 'אקסודוס' ◄ צפו

'אקסודוס', סמל לגבורה ולנחישות התרגשות רבה נרשמה ביום שישי האחרון...

משטחי ענק של צידפת הפרנה פרנה התגלו במפרץ חיפה

(חי פה בים) - רבים הדיבורים על הגירה לישראל...

רותי סגל • אלת פריון היצירה • ציירת ואוצרת חיפאית

ציוריה, ביתה ואוצרות מעונה של רותי סגל משרים על...

שבר יגור – רגעים אחרונים של פריחה נדירה • צאו לטייל בפסח

שבר יגור, המכונה גם העתק כרמל, הינו פינת טבע...

מתכון להכנת נתחי סלמון במעיל פרמזן וברוטב יוגורט

נתחי סלמון במעיל פרמזן וברוטב יוגורט

נתחי_סלמון_במעיל_פרמזן_וברוטב_יוגורט..jpg

4 נתחי פילה סלמון קפואים של דגי תנובה, מופשרים ומנוגבים היטב בנייר סופג

מה צריכים (ל-4 מנות)

1 שן שום מקולפת וכתושה

מלח ים

פלפל שחור גרוס

½ כוס פנקו (פירורי לחם יפניים)

¼ כוס פתיתי גבינת פרמזן תנובה

שמן זית לשימון התבנית ולמשיחת הדג

¼ כפית עלי תימין

לסלט

½ שקית (300 גרם) שעועית ירוקה עדינה שלמה של סנפרוסט, חלוטה לפי הוראות ההכנה

שעל גבי האריזה

3-2 כפות רוטב חרדל ודבש של אוליביה 

להגשה

1 גביע 200) גרם) יוגורט 3% Bio תנובה

מכינים את הדג: מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו

מניחים את נתחי הדג בתבנית כשצד העור פונה כלפי מטה ומושחים את פני הדג בשמן זית

בקערה מערבבים את פירורי הפנקו, פתיתי הפרמזן ועלי התימין. מפזרים את התערובת על הדג

ומהדקים עד לקבלת ציפוי. אופים בתנור במשך כ-20 דקות עד שצבעו של הדג הופך ורדרד.

מרכיבים את המנה: מניחים את הסלט בצלחת הגשה גדולה. מעל מניחים את נתחי הסלמון

מה עושים

במעט שמן זית.

ובשום. מתבלים במלח ובפלפל שחור.

מכינים את הסלט: מניחים בקערה את השעועית ומתבלים ברוטב חרדל ודבש.

האפויים ומגישים בליווי יוגורט.

צרו קשר עם חי פֹּה: בוואטסאפבמייל

מערכת חי פה - חדשות חיפה
מערכת חי פה - חדשות חיפה
תכנים מחדר החדשות של חי פה - תאגיד החדשות של חיפה והסביבה מייל למערכת: [email protected] צרו קשר: 052-2410689

כתבות קשורות לנושא זה

כל הכתבות בחי פֹה

הסטודנט החיפאי שהניף דגל ישראל בטקס הסיום בברקלי: ״אני נמצא בגיהנום עלי אדמות״

אור המאירי, בן 27, תושב חיפה, מצא את עצמו כשגריר מטעם עצמו באוניברסיטת ברקלי בקליפורניה, בא הוא למד עד לימים האחרונים (מאי 2024). השבוע...

שרפה על גג מבנה בחיפה

(חי פה) - היום, שישי 17.5.24 פרצה שריפה על גג מבנה בחיפה. מכבאות והצלה לישראל נמסר לחי פה תאגיד החדשות: היום, שישי 17.5.24 הוזנקו לוחמי האש...

חזירי בר מפרקים פח אשפה על מכוניות חונות – חביבה רייך ◄ תושבי חיפה מצלמים את מפגעי החזירים

(חי פה) - חזירי הבר - בכל שכונה כמעט מדווחים תושבים כי הם נתקלים במשפחות חזירים • נמשכות התאונות והפציעות • תושבי חיפה מצלמים...

התיכונים בחיפה יושבתו לשעתיים • ראשון 19.5.24

ארגון המורים הודיע על השבתת הלימודים ביום ראשון 19.5.25 בשעות 10:00-8:00 בחינוך העל יסודי בחיפה. ארגון המורים העל יסודיים הודיע ביום חמישי 16.5.24 כי הוא...

הולכת רגל כבת 40 נפגעה מרכב

(חי פה) - היום, שישי 17.5.24 הולכת רגל כבת 40 נפגעה מרכב בקרית מוצקין. מאיחוד הצלה נמסר לחי פה תאגיד החדשות: צוותי הרפואה של איחוד הצלה...