לכבוד יום העוגה הבינלאומי (כן, יש דבר כזה!) שחל היום 26/11/20, אתר חי פה מביא אליכם מתכון לעוגה מדהימה(!) של הקונדיטורית החיפאית ניצה ארגוב | עוגה שאי אפשר להפסיק ליישר, באחריות!
תבנית 30×20 או 26 עגולה.
חומרים:
- 320 גר חמאה
- 150 גר שוקולד מריר
- 200 גר סוכר (1כוס)
- 200 גר גבינת מסקרפונה
- (מה לעשות שכל מה שמשמין זה טעים)
- 5 ביצים
- וניל
- 100 גר קמח תופח (3/4 כוס)
לקרם:
125 גר שמנת מתוקה
100 גר שוקולד
30 גר גלוקוז (לא חייבים, נותן ברק)
20 גר חמאה
ממיסים במיקרוגל את החמאה הסוכר והשוקולד
מעבירים לקערת מיקסר עם וו הקצפה, מוסיפים את הביצים, הקמח וגבינת המסקרפונה
מקציפים לקבלת תערובת אחידה.
מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים 30 דקות ומוציאים, למרות שהעוגה רוטטת
ממסים את חומרי הציפוי, מערבבים היטב ושופכים על הבראוניז.