את החופשה לפני הגיוס החלטתי לעשות בקלאב מד בצפון איטליה עם חברים בני גילי. חוויה מדהימה שתזכר לעוד הרבה שנים.
בזמן שלא גלשתי סנובורד היינו עם צוות המטבח המדהים. איתם למדנו להכין את האומלט המושלם.
מצרכים:
ביצים
בצל
פטריות
גבינה
פסטרמה / עדיף בשר חזיר לא חייב.
אופן ההכנה:
מערבבים ביצים
אחכ מוסיפים את הירקות
הופכים לטיגון שני הצצדים
והתוצאה מושלמת.
כל שנותר להגיד: יאמי
בתאבון, מתן כרמי
[bs-thumbnail-listing-2 columns="4" title="בינינו" tag="86" count="4" pagination-show-label="0" pagination-slides-count="3" slider-animation-speed="750" slider-autoplay="1" slider-speed="3000" bs-show-desktop="1" bs-show-tablet="1" bs-show-phone="1" paginate="slider"]