פעילי החזית לשחרור בעלי חיים הקימו בבית הקרנות בהדר בחיפה, דוכן מיטאאוט לחנוכה בו הציעו לאנשים לטעום מגוון רחב של מאפים, סופגניות, קינוחים עוגות ושוקולדים בגרסה טבעונית, נטולת צער בעלי חיים וטעימה בדיוק כמו המקורית הלא טבעונית. בנוסף, חילקו חוברות מתכונים וכן הוסבר למתעניינים הרבים שהביעו שביעות רצון מהטעם על התזונה הטבעונית העשירה והמגוונת ויתרונותיה, וכן סיפרו הפעילים על הפרקטיקות הנהוגות בתעשיית המזון כגון גריסת אפרוחים למוות בתעשיית הביצים, הפרדת פרות מהתינוקות שלהן בתעשיית החלב מיד לאחר הלידה ועוד, והסבירו על ההשלכות של צריכת מזון מן החי מהפן המוסרי, האקולוגי, הבריאותי וכן על הסתירה הקיימת לדבריהם בין מצוות צער בעלי חיים והלכות הכשרות לבין המצב כיום במשקים ובבתי המטבחיים.
מארגנת הפעילות, שלי בן יוסף סיפרה לחי-פה: ״לעיתים אנשים שנחשפים להתעללות בתעשיה וחושבים על טבעונות, חוששים שלא יהיה להם מה לאכול. מטרת הדוכן הייתה לאפשר לכולם לטעום ולהבין שטבעונים לא מוותרים על הטעמים האהובים, ולעזור לאנשים להכיר מתכונים ולעבור לטבעונות בקלות״.