האגודה הישראלית לסוכרת קיימה מפגש בחיפה בנושא "אכילה נכונה ונבונה"
אהרון סולמה השף ולצידו מוטי פרל מוטר מנכל האגודהא.י.ל, אגודה ישראלית לסוכרת, קיימה מפגש לתושבי חיפה והסביבה, במסגרתו השף אהרון סולימה העביר פעילויות הדגמה כגון: אפייה בריאה של פשטידות, הכנת לבנה בצורה קלה והסברים על סוגי שמנים.
כמו כן, במהלך הערב דנו בנושא תזונה נכונה לסוכרתיים, מאכלים מומלצים וטיפים לאפייה ובישול. המפגש התקיים בנוכחות מנכ"ל האגודה הישראלית לסוכרת, מוטי פרלמוטר, ויו"ר סניף חיפה, מורי הוד, שהעלו סוגיות הנוגעות להתארגנות סניף חיפה.
אהרון סולמה השף ולצידו מוטי פרל מוטר מנכל האגודהא.י.ל, האגודה הישראלית לסוכרת,מציינת השנה את שנת ה-60 להקמתה. מבין מטרותיה העיקריות של האגודה, ניכרת חשיבות להעלאת המודעות לגילוי מוקדם ומניעת התפתחות של סוכרת, לניטור נכון של גורמי הסיכון למחלה ושמירה על איזון הסוכרת. האגודה פועלת לשיפור את רווחתם ובריאותם של חולי הסוכרת בישראל, לקידום מחקר רפואי על המחלה ולקיים פעילות למניעתה. העמותה מייצגת כיום כחצי מיליון חולי סוכרת המאובחנים בישראל, בעזרת 17 סניפיה המפוזרים ברחבי הארץ וסניפים נוספים שעוד עתידים להיפתח השנה.
קרדיט: האגודה הישראלית לסוכרת.