[hide_post_ads]
"חשיפה מוקדמת למזונות מגוונים ואלרגנים כמו בוטנים (במבה), טחינה וכו' כבר מגיל צעיר"
ד"ר מיטל אלמוג, תושבת חיפה, בת 41, נשואה לאריאל ואמא לשלושה בנים. היא סיימה לימודי רפואה בטכניון ועשתה סטאז' בבני ציון. לאחר מכן התחילה התמחות ברפואת ילדים בבי"ח שניידר מקבוצת כללית והמשיכה בה בבית חולים בני ציון.
מזה כשמונה שנים היא עובדת במרכז בריאות הילד של כללית בטירת כרמל, בניהולו של ד"ר אלי הרינג, ולפני כארבע שנים יצאה להתמחות נוספת באלרגיה ואימונולוגיה קלינית, אותה עשתה בבי"ח בני ציון וכיום הינה מומחית הן ברפואת ילדים והן בתחום האימונולוגיה והאלרגיה בילדים וחולקת את זמנה בין עבודה בבית החולים בתחום אלרגיה ובמרכז הילד בטירת הכרמל בתחום רפואת ילדים.
בזמנה הפנוי ד"ר אלמוג, אוהבת לטייל עם משפחתה בארץ ולצאת לקמפינג בכל הזדמנות וכן מרבה לקרוא ספרות פנאי. אם לא די בכך, היא גם לאפות למשפחה בעיקר עוגות.
הטיפ הבריאותי של ד"ר אלמוג להורים צעירים:
הקפידו על חשיפה מוקדמת למזונות מגוונים ואלרגנים כמו בוטנים (במבה), טחינה וכו' כבר מגיל צעיר מאד, סביב 4-5 חודשים. מחקרים הוכיחו שחשיפה מאוחרת והימנעות לאורך זמן מעלה סיכון להתפתחות אלרגיה.