TARANTINO חדש בסינימה סיטי -בית אוכל איטלקי

מבצעים בחנויות בחיפה, מוצרים חדשים, סוחרים חיפאים מוזמנים לפרסם כאן הכל, חינם! שתילת לינקים אסורה
Facebook Twitter Google LinkedIn Email

TARANTINO חדש בסינימה סיטי -בית אוכל איטלקי

הודעהמאת »

המסעדה האיטלקית החדשה "טרנטינו", שבבעלות איש העסקים איציק אדרי ובניהולם של הזכיינים יניב ישי, חן אדרי ועמית גלעד נפתחה במתחם "יס פלאנט", בקניון ה"סינמול", צומת "לב המפרץ". בין המבקרים באירוע הפתיחה: השף צחי בוקששתר, מנכ"ל חברת "פרומול" עופר שכטר, מנכ"ל ה"סינמול" בני חליף, נציגי התקשורת ורבים נוספים

"טרנטינו" ב"יס פלאנט". בתום הכנות שנמשכו למעלה מחצי שנה, נפתחה המסעדה בהשקעה הנאמדת בכארבעה מיליון ₪. באירוע הפתיחה החגיגי שהתקיים השבוע במסעדה, השתתפו מאות מוזמנים שנהנו מטעימת חלק ממנות תפריט המסעדה: פסטות איטלקיות, פיצות מיוחדות, אנטיפסטי, סלטים, קינוחים, ובר אלכוהול עשיר ועוד.

באירוע אשר נמשך עד השעות המאוחרות של הלילה השתתפו גם: עדי קרום מחברת "פרומול", ד"ר צבי ברק ורעייתו ד"ר מיכל שלי מנכ"לי מרכז גישות, חבר מועצת עיריית קרית ים משה וכטל ורעייתו לאה, נציגי כלי התקשורת ובהם: רחלי וגבי בן גלים, רונית ואורי קיטאי, אירית שלף, אברהם ציבין, יוסי גלזר, אורית ויוסי פרץ ארי, מיכה מרגלית, ניר אהרוני, נגה וירון כרמי ועוד.

את מסעדת "טרנטינו" ינהלו הזכיינים יניב ישי, שבבעלותו סניף ""Black Bar 'n' Burger בכפר סבא, חן אדרי ועמית גלעד.

יצוין כי, בבעלותו של איש העסקים איציק אדרי, הבעלים של מסעדת "טרנטינו" גם רשת המסעדות ""Black Bar 'n' Burger ורשת הפאבים האיריים "Temple Bar- Irish Pub".

ב"טרנטינו –בית אוכל איטלקי" מבטיחים כי ימשיכו להפתיע את הסועדים במנות איטלקיות עשירות המבוססות על חומר גלם איכותיים המיובאים מאיטליה.

רקע - מסעדת "טרנטינו":
כל מי שהיה באיטליה יודע שהאיטלקים יודעים לחיות - הם מלאי שמחה, חייכניים ונדיבים. מסעדת "טרנטינו", האיטלקייה החדשה בחיפה, פורשת בפניכם את איטליה ומראה לכם מהן אהבה ותשוקה איטלקית אמיתית. מלבד האווירה החמה ומלאת החיים ,יציעו ב"טרנטינו" תפריט איטלקי עשיר שקיבל את השראתו מכל קצוות איטליה - מהצפון של החמאה עד הדרום של השמן זית: לחם הנאפה במקום בתנור אבן, פסטה ממחוז אמיליה רומנה בצפון טוסקנה, ריזוטו משדות האורז העשירים של טורינו, חומץ בלסמי ממודנה, ארטישוק מהשדות של פרברי רומא ומילאנו ושמן זית טוסקני איכותי.

כדי להעצים את החוויה האיטלקית מלאת התשוקה, הביאו ל"טרנטינו" את הלבנים המיוחדות והמקוריות הישר מפירנצה, מזרקה מקורית מאבן שהגיעה מאחת מכיכרות רומא, חלונות שעוצבו בהשראת בניה כפרית טוסקנית וציורי נוף ואוירה מאיטליה יקשטו את קירות המקום. ובכלל, "טרנטינו", זה מקום שצועק "איטליה". רהיטי עץ מרשימים, שימוש בקשת צבעים חמה ועיצוב השומר על תחושה איטלקית, ביתית ונעימה.
הצצה לתפריט:
הראשונות והסלטים: טריו ברוסקטות מלחם ביתי קלוי מעוטרות כל אחת בעגבניות טריות, פטריות פורצ'יני וכבד עוף במרסלה; כדורי ריזוטו מטוגנים במילוי מוצרלה ופרמזן; קלמרי פריך מוגש עם רוטב אנשובי ושום; סלט פנזנלה מירקות טריים וקרעי לחם ביתי וחומץ בן יין אדום; בעיקריות: סטרצ'טי פסטה עם פטריות פורצ'יני ורוטב שמנת עדין; ריגטוני בולונז עם ירקות שורש ויין לבן; מאפלדיני לבבות ארטישוק במחבת חם עם פרושוטו בקר ויין לבן; אלי אוליו פפרונצ'ינו מפסטה איטריות אדומה טרייה וחריפה; רביולי פירות ים הנעשים במקום ממולאים בשריפס, קלמרי וסרטנים ברוטב שמנת; לזניה טריקולור מדפי לזניה ירוקים, רוטב עגבניות וגבינת ריקוטה ומוצרלה.
קבצים מצורפים
201001827.jpg
TARANTINO חדש בסינימה סיטי -בית אוכל איטלקי
201001836.jpg
TARANTINO חדש בסינימה סיטי -בית אוכל איטלקי
איציק אדרי ונגה כרמי.jpg
איציק אדרי ונגה כרמי
יעל שוקרון המלצרית שפינקה אותנו כל הערב.jpg
יעל שוקרון המלצרית שפינקה אותנו כל הערב
כרמית(משרד יחסי ציבור גדי נס)נגה כרמי(מקומון אינטרנטי חי פה)רונית קטאי ואורי(רננים) ואיציק אדרי בעלי המסעדה.jpg
כרמית(משרד יחסי ציבור גדי נס)נגה כרמי(מקומון אינטרנטי חי פֹּה)רונית קטאי ואורי(רננים) ואיציק אדרי בעלי המסעדה
צחי בוקששטר ממסעדת blak יפתח מנהל בטמפל פאק ולאון אלקלאי.jpg
צחי בוקששטר ממסעדת blak יפתח מנהל בטמפל פאק ולאון אלקלאי
סמל אישי של המשתמש
אירועים חי פה
 
הודעות: 382

Facebook Twitter Google LinkedIn Email

מאמרים נוספים בחי פֹּה

תגובות

Re: TARANTINO חדש בסינימה סיטי -בית אוכל איטלקי

הודעהמאת »

משרדו של גדי נס אירגן ביום ראשון 21.02.10 פתיחה במסעדת טרינטינו שנראית ומריחה כמו איטליה
היה נעים ובעיקר טעים ,נהנינו מחברתו של השף לאון אלקלעי שסבב סבבינו ודאג שהאוכל יוגש ושחס וחלילה לא נצא רעבים
תמונות מהמפגש
בעל המסעדה איציק אדרי וגדי נס (משרד יחסי ציבור)
תמונה
פאני מלכה(כספי)שחגגה איתנו יום הולדת, רונית קיטאי והשף לאון אלקלעי
תמונה
אורלי שלומי(בעלת מרכז "מעברים")וחלי בן גלים
תמונה
השף לאון אלקלעי מסביר על המנות
תמונה
תמונה
צוות המלצרים-איזה חברה "מתוקים"
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
פאני מלכה לאון אלקלעי ונגה כרמי (מקומון חי פֹּה )
תמונה
מעט מהמנות הראשונות - מ ע ו ל ה עם מנות כאלה מי צריך מנה עקרית?
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
השי שניתן לאורחים,טעמנו שווה ..
תמונה
עוד על האירוע באתר רינונים
סמל אישי של המשתמש
אירועים חי פה
 
הודעות: 382

Re: TARANTINO חדש בסינימה סיטי -בית אוכל איטלקי

הודעהמאת »

ה"ממלכה השביעית" - התקשורת חגגה במסעדת "טרנטינו בית אוכל איטלקי"
מנהלי עיתונים, עורכים ועיתונאים, השתתפו השבוע בארוחת צהריים חגיגית לציון
פתיחתה של מסעדת "טרנטינו בית אוכל איטלקי" במתחם "יס פלאנט", קניון ה"סינמול", צומת "לב המפרץ". חוויה קולינארית!
חוויה איטלקית. כמיטב המסורת, התכנסו השבוע נציגי כלי התקשורת לארוחה דשנה לציון פתיחתה של מסעדת "טרנטינו בית אוכל איטלקי" במתחם "יס פלאנט", קניון ה"סינמול", צומת "לב המפרץ".
הבעלים של מסעדת "טרנטינו" איציק אדרי ומנהלת המסעדה דנה הרר, פינקו את נציגי כלי התקשורת במיטב המנות המוגשות במסעדה ובהן, מנות ראשונות וסלטים: טריו ברוסקטות מלחם ביתי קלוי מעוטרות כל אחת בעגבניות טריות, פטריות פורצ'יני וכבד עוף במרסלה; כדורי ריזוטו מטוגנים במילוי מוצרלה ופרמזן; קלמרי פריך מוגש עם רוטב אנשובי ושום; סלט פנזנלה מירקות טריים וקרעי לחם ביתי וחומץ בן יין אדום ומגוון פיצות. המנות העיקריות, כללו: מבחר מנות עיקריות: סטרצ'טי פסטה עם פטריות פורצ'יני ורוטב שמנת עדין; ריגטוני בולונז עם ירקות שורש ויין לבן; מאפלדיני לבבות ארטישוק במחבת חם עם פרושוטו בקר ויין לבן; אלי אוליו פפרונצ'ינו מפסטה איטריות אדומה טרייה וחריפה; רביולי פירות ים הנעשים במקום ממולאים בשרימפס, קלמרי וסרטנים ברוטב שמנת; לזניה טריקולור מדפי לזניה ירוקים, רוטב עגבניות וגבינת ריקוטה ומוצרלה.

כשהגיע שלב בחירת הקינוחים... הקלוריות לא נספרו בכלל וכלל ונציגי כלי התקשורת נהנו מטרמיסו, קרם ברולה פיסטוק וקפה וגלידה איטלקית בטעמים לפי בחירה. לא פלא שנציגי כלי התקשורת בקושי הצליחו לקום...כולם יצאו שבעים ובעיקר מרוצים. הפינאלה כלל גם חלוקת שי -2 בקבוקי למברוסקו איטלקיים אדום ולבן לנציגי ה"ממלכה השביעית".
רקע:
כל מי שהיה באיטליה יודע שהאיטלקים יודעים לחיות - הם מלאי שמחה, חייכניים ונדיבים. מסעדת "טרנטינו", האיטלקייה החדשה בחיפה, שבבעלות איש העסקים איציק אדרי והמנוהלת ע"י הזכיינים יניב ישי, חן אדרי ועמית גלעד, פורשת את איטליה בפני הסועדים ומראה להם מהן אהבה ותשוקה איטלקית אמיתית. מלבד האווירה החמה ומלאת החיים, מציעה מסעדת "טרנטינו" תפריט איטלקי עשיר שקיבל את השראתו מכל קצוות איטליה - מהצפון של החמאה עד הדרום של השמן זית: לחם הנאפה במקום בתנור אבן, פסטה ממחוז אמיליה רומנה בצפון טוסקנה, ריזוטו משדות האורז העשירים של טורינו, חומץ בלסמי ממודנה, ארטישוק מהשדות של פרברי רומא ומילאנו ושמן זית טוסקני איכותי.

כדי להעצים את החוויה האיטלקית מלאת התשוקה, הביאו ל"טרנטינו" את הלבנים המיוחדות והמקוריות הישר מפירנצה, מזרקה מקורית מאבן שהגיעה מאחת מכיכרות רומא, חלונות שעוצבו בהשראת בניה כפרית טוסקנית וציורי נוף ואוירה מאיטליה יקשטו את קירות המקום. ובכלל, "טרנטינו", זה מקום שצועק "איטליה". רהיטי עץ מרשימים, שימוש בקשת
תמונה
סמל אישי של המשתמש
אירועים חי פה
 
הודעות: 382


חזור אל צרכנות, שופינג מכירות ומבצעים בחיפה

  • פעילות
  • חיפוש